Tam Tam

Momenteel ben ik bezig met het aanzwengelen van de publiciteitsmachine. Vandaag had ik een erg leuk interview met Jowi Schmitz voor de rubriek “Hoe doet ze het?” in het Sena Performers Magazine, dat in september uitkomt. Ook het Indische maandblad Moesson zal een stukje plaatsen over INDRA. En het blad UITMag plaatst zelfs een stukje in het septembernummer én het novembernummer.

Met het opstarten van het culturele leven, is het heel begrijpelijk, dat mensen nog een beetje angst hebben om naar een voorstelling te gaan, om uit hun coconnetje te kruipen. Toch is het van levensbelang voor de creatievelingen om een publiek te hebben. Dus hierbij pleit ik voor de gehele culturele sector: ga zoveel mogelijk zien en inhalen, en support live performances waar je maar kunt!

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.